Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.

Agenda

27-11-2020 - 19-02-2021

VANWEGE DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN IS ONS GEBOUW GESLOTEN EN IS DE EXPOSITTIE HELAAS NIET TE BEZICHTIGEN. NA 19 JANUARI HOPEN WE JE WEER TE MOGEN ONTVANGEN!

In het verlengde van de opening van onze nieuwe Grafiekwerkplaats is tevens een verzamelexpositie geopend met werken van tientallen kunstenaars. De expositie is gratis te bezichtigen tot 19 februari tijdens de openingstijden van Quintus. Een looplijst is verkrijgbaar bij de infobalie.

Begane grond / foyer
In de foyer en de gangen op de begane grond is de Grafiek Expositie Kampen 2020 met werk van zo'n 20 kunstenaars. originele kunstcadeaus en handgedrukte prenten vind je in de vitrine en de tekenkribbe, deze zijn te koop bij de infobalie. De opbrengst is z'n geheel voor de kunstenaars!
In de ramen van de foyer zijn objecten tentoongesteld van Jolanda van Tuinen. Op de begane grond van de B-vleugel kun je genieten van een prachtige muurschildering gemaakt door de Senegalese kunstenaar Alioune Diagne. Alioune is als dansdocent verbonden aan Quintus en combineert dans en andere kunstvormen. 

1e verdieping
Op de 1e verdieping van de B-vleugel is een solo-expositie te zien van Tom van den Bosch. Tom is tekendocent en in zijn verhalende schilderijen en tekeningen komen natuur en cultuur vaak op een verrassende manier samen. 
De 1e verdieping van de Muziekafdeling is gereserveerd voor werk van de cursisten in onze kinderateliers Tekenen & Schilderen en Bouwen & Boetseren.

2e verdieping
De deelnemers van onze cursus Kunst Anders, de schildergroep voor mensen met een verstandelijke beperking of speciale achtergrond, exposeren op de 2e verdieping van de Muziekafdeling.

06-02-2021 10:00 - 16:00
I.v.m. de verlenging van de lockdown, wordt Lift It Up verschoven naar een andere datum. Binnenkort meer info!

Lift It Up, inspiratie en ontmoeting voor (koor)zangers en muzikanten uit alle kerken! Met inspirerende workshops van o.a. Reni & Elisa Krijgsman, Marloes van Ommen en Stephanie Bergman-Agteres. Kijk hier voor meer informatie.
22-02-2021 - 28-02-2021
Het is voorjaarsvakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Kijk hier voor eventuele vakantie-activiteiten. 
27-03-2021 09:00
Vandaag is Quintus het toneel voor de 2e voorronde in het Jeugdmuziekconcours Oost (JMCO) 2021, dé - ditmaal coronaproof - muziekwedstrijd voor jonge muziekgroepen en -ensembles in Oost-Nederland. Uit elke voorronde worden door een vakjury ensembles uit twee verschillende leeftijdscategorieën geselecteerd, die doorgaan naar de Ensembledag op zaterdag 10 april in Almelo. Muziekgroepen die zich plaatsen voor de Ensembledag krijgen een gratis workshopprogramma aangeboden o.l.v. gerenommeerde docenten/musici. De finalisten spelen op het afsluitende Finaleconcert. Kijk hier voor alle info>>
02-04-2021 - 05-04-2021
Het is Pasen! Daarom zijn er dit Paasweekend geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
01-05-2021 - 16-05-2021
Het is meivakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
22-05-2021 - 24-05-2021
Het is Pinksteren! Daarom zijn er dit Pinksterweekend geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
24-05-2021 14:00 - 29-05-2021
Een bruisende week boordevol workshops, projecten, samenspellessen en andere muzikale activiteiten (gratis voor muziekleerlingen). Voor elke leeftijd en achtergrond is er een passend, leerzaam en leuk aanbod.
10-07-2021 - 22-08-2021
Het is zomervakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Kijk hier voor eventuele vakantie-activiteiten.