Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres
Vul de code in
Vul de code in

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.

Agenda

21 oktober - 27 oktober
Het is herfstvakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Wel zijn er op zaterdag 26 oktober 2 toffe herfstvakantieworkshops: 'Stop...Motion' voor kinderen in de leeftijd van groep 4 t/m 8 en 'Ontdek de cajón' voor alle leeftijden (vanaf 8 jaar). Meer info, kijk hier>>
08 november 19:00 - 20:00
Mini-concert van Quintus Vitalis. Dit volwassenen ensemble van Quintus speelt licht klassieke werken voor bewoners van verzorgingshuis De Vijverhof en andere belangstellenden. Gratis entree. 
15 november - 01 februari
Jaarlijkse expositie van Quintusdocenten door hele gebouw.
22 november 19:30 - 20:30
Liefhebbers van Renaissance- en Barokmuziek opgelet! In de historische setting van het Ikonenmuseum brengen leerlingen en docenten van Quintus een 'Ode aan St. Caecilia', de beschermheilige van de muzikanten. 
23 november 13:30 - 17:30
Speel of zing jij al langer Ierse muziek of begin je net? Neem je instrument mee en schuif aan bij deze heerlijke Ierse sessie om samen een middagje ongedwongen muziek te maken. Wil je alleen luisteren? Ook dan ben je van harte welkom in onze foyer!
De Ierse Sessie - met koffie, thee en wat lekkers - is van 13.30 tot 16.30 uur. Tussen 14.30 en 16.00 uur kun je een Ierse/Schotse/Engelse dansworkshop volgen onder leiding van Erik Feis. Als klap op de vuurpijl speelt de Folkband 'Volluk' tussen 16.30 en 17.30 uur in onze Barokzaal Ierse en Schotse muziek van Hollandse bodem. Binnenkort meer info over prijzen en inschrijven.
25 november 19:00 - 20:00
Quintus muziekleerlingen spelen diverse stukken voor bewoners van De Vijverhof en andere aanwezige belangstellenden. Gratis entree. 
30 november 10:00 - 16:00
Ben jij betrokken bij een muziekvereniging als muzikant, bestuurslid of vrijwilliger? Dan wil je deze Inspiratiedag voor muziekverenigingen niet missen! Op het programma inspirerende sprekers die vertellen over thema's als ledenwerving, het bereiken van je doelgroep, maar ook het kiezen van het juiste mondstuk voor je blaasinstrument. Er is gelegenheid om door de nieuwste methodeboeken te bladeren, ervaringen uit te wisselen of mallets en stokken uit te testen. Lees hier alle ins & outs>>

Deze Inspiratiemiddag tijdens Quintus Extra is gratis toegankelijk. Om organisatorische redenen vragen we je wel om je even aan te melden. Dat kan hier>>
05 december 17:00 - 22:00
Het is pakjesavond. Daarom zijn onze locaties in Kampen en IJsselmuiden gesloten vanaf 17.00 uur.
14 december 09:30 - 11:30
'All I want for Christmas...' zijn mooie eigengemaakte kerstdecoraties! Daarom staan er bij Quintus vandaag twee creatieve Kerstworkshops op het programma:
Kerstworkshop Breien & Haken: voor meer informatie, kijk hier>>
Workshop Kersthangers branden in hout: voor meer informatie, kijk hier>>
21 december - 22 december
De binnenstad van Kampen is het decor voor het openlucht theaterfestival Kerst in Oud Kampen. Ook Quintus is op diverse locaties te vinden. Binnenkort meer informatie!
21 december - 05 januari
Het is kerstvakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
27 januari - 31 januari
De 1e Muziekweek van dit cursusseizoen boordevol workshops, projecten en andere activiteiten. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. 
17 februari - 23 februari
Het is voorjaarsvakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
10 april - 13 april
Vanwege Pasen is Quintus gesloten van vrijdag 10 april t/m maandag 13 april.
25 april - 03 mei
Het is meivakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
05 mei
Bevrijdingsdag 2020 is een nationale feestdag. Daarom zijn de locaties van Quintus in Kampen en IJsselmuiden gesloten.
11 mei - 15 mei
De 2e Muziekweek van dit cursusseizoen boordevol workshops, projecten en andere activiteiten. Binnenkort meer informatie over het programma!
16 mei
Tijdens het jaarlijkse en feestelijke Open Huis laten we zien wat Quintus in petto heeft voor het nieuwe cursusseizoen! Exacte tijden en programma volgen nog. 
21 mei - 24 mei
In verband met Hemelvaartsdag is Quintus gesloten van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei.
30 mei - 01 juni
Vanwege het Pinksterweekend is Quintus gesloten van zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni.
04 juli - 16 augustus
Het is zomervakantie! Daarom zijn de locaties van Quintus in Kampen en IJsselmuiden gesloten.