Vragen ?

arrangeren
Een arrangement of toonzetting is meestal een bewerking van een bestaand muziekstuk voor een andere bezetting, stijl of gelegenheid dan waarvoor het oorspronkelijk is gecomponeerd. Bij Quintus kun je leren hoe je muziek kunt bewerken. Belangstelling? Meld je dan aan voor de cursus Arrangeren. De arrangeerlessen bij Quintus zijn zoveel mogelijk op de praktijk gericht. Moet er een tweede stem bedacht worden of een heel orkestarrangement voor lessen of projecten binnen Quintus, dan doe je als cursist een flinke dosis praktijkervaring op. Tijdens de lessen wordt dieper ingegaan op vocale – en instrumentale aspecten, muzieknotatie met en/of zonder computer, akkoordenleer en melodievorming. Een keyboard of piano dient vaak als goede hulp.

Wil je liever zélf muziek of liedjes bedenken en schrijven? Dan kun je kiezen voor componeren! Geef dit wel even duidelijk aan bij het inschrijven voor deze cursus. Onze docenten leren je met welke technieken en vaardigheden je op creatieve maar ook effectieve wijze aan de slag kan met je compositie. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma. Schrijf je in en laat je inspireren!


Goed om te weten:
  • Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.


Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres