Vragen ?

Beiaard-les
Een beiaard, ook wel carillon of klokkenspel genoemd, is een met een klavier bespeelbaar muziekinstrument met een of meer series gegoten, bronzen klokken. Het instrument bevindt zich in de meeste gevallen in de toren, maar in Quintus staat een beiaard speciaal voor de lessen. De beiaardlessen worden gegeven door Frans Haagen, o.a. Stadsbeiaardier van de Nieuwe Toren in Kampen.  

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:
• Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
• De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres