Vragen ?

Keramiek_werkplaats
Je hebt al jaren lessen gevolgd. Het liefst werk je in alle rust aan je volgende kunstwerk van keramiek. Je kent de kneepjes van het vak en eigenlijk ben je alleen nog benieuwd naar wat laatste tips. Kom dan zelfstandig werken in onze Werkplaats Keramiek voor gevorderde cursisten. De werkplaats is dé manier om naar eigen inzicht te werken.

Meestal komt een groep samen op een van te voren bepaald dagdeel en tijdstip. De groep stimuleert elkaar. Buiten deze tijden kan er ook zelfstandig gewerkt worden op een dagdeel waarop de werkplaats beschikbaar is. De docent is niet altijd aanwezig maar komt regelmatig voor werkbesprekingen, technische adviezen en inspiratie.

Abonnement
Werkplaatsen Keramiek zijn er op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het is alleen in overleg met de docent mogelijk deel te nemen aan de werkplaats. Je koopt een abonnement en betaalt daarnaast per dagdeel dat je in de werkplaats werkt.

Voor alle keramiekcursussen en -werkplaatsen moeten klei en kleurstoffen gekocht worden. Maar het stoken, een basisglazuur en veel grondstoffen zijn inbegrepen in de cursusprijs.

Inschrijven

Tijden en locaties

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres