Vragen ?

Edelsmeden-vervolg
LET OP! DEZE CURSUS EDELSMEDEN IS VOL. ER IS NOG WEL PLEK BIJ DEZE CURSUS EDELSMEDEN VERVOLG OP DONDERDAG. HIERBIJ MOGEN EVENTUEEL OOK BEGINNERS INSTROMEN. 

De cursus Edelsmeden is voor iedereen die graag wil leren om op ambachtelijke wijze zelf unieke sieraden of objecten van zilver te vervaardigen. Bij deze korte Quintus cursus komen alle basistechnieken van het edelsmeden aan bod: zagen, vijlen, boren, vrezen, solderen, smeden, gloeien en afwerken. Onder deskundige begeleiding van zilversmid Su Kroker leer je in 6 lessen de beginselen van het edelsmeden. Daarbij kunnen eigen wensen, ideeën of ontwerpen gedurende de cursus vertaald worden in een prachtig zelfgemaakt sieraad of pronkstuk.

Alle te gebruiken gereedschappen zijn in het cursuslokaal aanwezig. Het materiaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Materiaal (zilver in voorraad) en eventuele gereedschappen zijn bij cursusleidster Su Kroker te bestellen. Bij iedere cursus Edelsmeden is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Schrijf je snel in om kans te maken op een plekje. Als de cursus vol is, word je op een wachtlijst voor de eerstvolgende startdatum geplaatst. Hiervan krijg je uiteraard bericht.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 115,00

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres