Vragen ?

DEZE WORKSHOP IS VOL! AANMELDEN KAN NOG, JE WORDT DAN GEPLAATST OP EEN RESERVELIJST. BIJ EVENTUELE ANNULERINGEN IS ER EEN MOGELIJKHEID DAT JE ALSNOG GEPLAATST WORDEN. OF JE KOMT OP DE LIJST VOOR EEN VOLGENDE CURSUS. JE KRIJGT HIEROVER DAN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT.

De cursus Edelsmeden Vervolg is voor iedereen die al eens de cursus Edelsmeden heeft gevolgd en er geen genoeg van kan krijgen! Je gaat opnieuw aan de slag om zelf op ambachtelijke wijze unieke sieraden of objecten van zilver of koper te vervaardigen. Ook nu komen alle basistechnieken van het edelsmeden weer aan bod: zagen, vijlen, boren, vrezen, solderen, smeden, gloeien en afwerken. Onder deskundige begeleiding van zilversmid Su Kroker krijg je de beginselen van het edelsmeden nog beter onder de knie. Daarbij kunnen eigen wensen, ideeën of ontwerpen gedurende de cursus vertaald worden in een prachtig zelfgemaakt sieraad of pronkstuk.

Het materiaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Alle te gebruiken gereedschappen zijn in het cursuslokaal aanwezig. Materiaal (zilver in voorraad) en eventuele gereedschappen zijn bij cursusleidster Su Kroker te bestellen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *
course