Vragen ?

Op-ontdekkingsreis-met-de-harp3-met-toestemming_vierkant
INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS KAN GEDURENDE HET HELE SEIZOEN. DE STARTDATUM WORDT BIJ VOLDOENDE DEELNAME IN OVERLEG VASTGESTELD.

De harp is een bijzonder en betoverend instrument. Haar heldere maar ook warme klanken voeren je mee naar een mooie muzikale wereld. In 5 lessen ontdek je samen met andere kinderen hoe je vrolijke, spannende, gekke, warme en soms droevige muziek kan maken op de harp. Door spelletjes en liedjes ontdek en leer je elke les weer iets nieuws. Ga je mee op deze muzikale ontdekkingsreis? Geef je dan snel op!

De cursus is voor kinderen vanaf 7 jaar. Je hebt voor deze introductiecursus geen harp thuis nodig. De lestijd én de lengte van de les zijn afhankelijk van o.a. het aantal aanmeldingen en worden dus in overleg vastgesteld. Voor vragen hierover  kun je contact opnemen met onze administratie, tel. 038-3371200.

Doorstroom in de reguliere lessen is mogelijk. Voor kinderen jonger dan 7 jaar, biedt Quintus de cursus Kleuterharp. Voor jongeren en volwassenen is er de cursus Kennismaken met Harp.
Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Goed om te weten:

· Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
· De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 46,00

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres