Vragen ?

INSCHRIJVEN VOOR DEZE CURSUS KAN GEDURENDE HET HELE SEIZOEN. DE STARTDATUM WORDT BIJ VOLDOENDE DEELNAME IN OVERLEG VASTGESTELD.

Ontdek in 10 lessen dat er in de wereld veel muziek is die je op een klarinet kunt spelen, zelfs als je dit instrument nog nooit hebt aangeraakt! Let op: de dag en het tijdstip van de lessen 'Klarinet voor Volwassenen' plan je op afspraak met de docent. 

Alle kinderen naar school of de deur uit? Ben of ga je binnenkort met pensioen? Een mooi moment om kennis te maken met de klarinet. Dat ondervonden ook Theo Hooijbergh (links op de foto) en Rien de Vries (rechts). Theo: “Ik kom uit een muzikale familie maar was zelf altijd druk met sporten. Sinds een aantal jaren heb ik wat meer tijd gekregen en heb ik de muziek weer opgepakt. Ik koos voor klarinet vanwege de mooie toon en omdat dit instrument inzetbaar is bij veel verschillende muziekgenres.” Rien de Vries is helemaal niet muzikaal onderlegd en begint ‘from scratch’: “Ik ga binnenkort met pensioen en ben sinds enkele maanden met klarinetlessen begonnen. Eveneens vanwege het mooie, warme geluid van dit instrument. Ik heb een muzikale ondergrond gemist in mijn jeugd; dat haal ik nu in. Een echte uitdaging!”

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfforumlier op de website bij 'vragen/opmerkingen'.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 110,00