Vragen ?

recycle_kunst
Denk je ook vaak: 'zonde om weg te gooien, kan ik hier nog iets mee?' Maak er prachtige RECYCLE KUNST van! In deze korte cursus ga je de meest prachtige beelden vormen van vele verschillende materialen die worden gezien als afval.

Je gaat aan de slag met de verschillende materialen en op zoek naar je eigen vormentaal. Wat jou inspireert of intrigeert, is vaak een onuitputtelijke bron waaruit de meest prachtige beelden gevormd worden. Hierin wordt je begeleid door docent Mattias van Wijnen. De overige inspiratie haal je uit de berg ‘afval’ wat feitelijk een schat is aan de meest fantastische materialen met vele verschillende vormen, structuren en kleuren. Deze cursus leert je heel anders kijken naar afdankertjes en zal je creativiteit vergroten. Door dit proces leer je de materialen op een totaal andere waarde in te schatten. Wat je eerder zag als een berg met troep, is nu een bron van inspiratie waaruit weer nieuwe creatieve processen ontstaan.

Je hebt de beschikking tot een schat aan materialen om mee aan de slag te gaan maar voel je vrij om je eigen materialen mee te nemen die je inspireren. Alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 65,00

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres