Vragen ?

Boekbinden
LET OP: I.V.M. DE CORONAMAATREGELEN WORDT DEZE CURSUS VERPLAATST. BINNENKORT VOLGT EEN NIEUWE STARTDATUM.

Plakken, vouwen, naaien, snijden... iedere maandagavond of donderdagochtend kun je terecht in de werkplaats ‘Boekbinden’ onder leiding van Hans van Waard in de Quintus Grafiekwerkplaats. Met zijn ambachtelijke expertise helpt hij je met het restaureren of inbinden van je favoriete boeken, tijdschriften of zelfgemaakte boekwerken.

Voor deze werkplaats kun je een Boekbindpas aanschaffen. Deze is persoonsgebonden en geeft recht op 6 lessen op maandagavond (19.30 - 22.00 uur) of donderdagochtend (9.30 - 12.00 uur). Deze lessen kun je inplannen in overleg met Hans van Waard. De kosten voor de pas bedragen 100 euro voor cursisten tot 21 jaar. Cursisten van 21 jaar en ouder betalen 120 euro. De Boekbindpas is 1 jaar geldig. 

In het bezit van Meedoenbonnen van de gemeente Kampen? Deze kun je gebruiken voor workshops, korte cursussen of deze Boekbindpas bij Quintus!

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *
Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres