Vragen ?

Online_kennismaken_met_een_instrument_1920x1080
Of je nu in Kampen woont of Japan, wel of geen instrument in huis hebt, jong of al wat ouder bent: bij Quintus kun je voortaan altijd en overal een instrument leren bespelen! Met deze nieuwe online cursus maak je vanuit huis in vier lessen kennis met het instrument naar jouw keuze, bijvoorbeeld piano, orgel, keyboard, accordeon, blokfluit, dwarsfluit, panfluit, harp, viool (online vanaf 8 jaar), gitaar, basgitaar, contrabas, saxofoon, trombone, euphonium of (wald)hoorn. Je krijgt les van een vakdocent: persoonlijke aandacht, plezier en kwaliteit staan zoals altijd voorop!

Gemak dient de mens, dus brengen we – indien gewenst, voorradig en binnen de gemeente Kampen – zelfs een leeninstrument naar je toe (voor kennismaken op piano of orgel is een keyboard te leen)! Speelt een familielid bij jou thuis op drums of cello (niet te leen) en wil jij dat ook wel eens uitproberen? Ligt er een instrument op zolder en wil je je muzikale kennis opfrissen? Of speel je in een vereniging en zou je graag een beetje in vorm blijven? Kies dan ook voor deze online muziekcursus van 4 lessen. Geef bij het inschrijven in het opmerkingenveld het muziekinstrument van je keuze aan. Daarna nemen wij contact met je op om het juiste tijdstip voor de les af te spreken.

Tip! Geef een online cursus cadeau, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of een verjaardag. Zodra de maatregelen het toelaten, kan je eventueel overstappen naar de fysieke lessen in Quintus.

Weten of je in aanmerking komt voor een kortingsregeling? Kijk dan hier.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres