Vragen ?

Accordeon-_en_trekharmonica_locatie_kampen_2

Een accordeon is een ontzettend praktisch instrument; je neemt het immers zo mee in een koffer of rugzak. Daarnaast kan je er eigenlijk alle muziekstijlen op spelen. Van klassiek tot folk of pop.
De trekharmonica is een kleinere versie van het accordeon. Het grootste verschil is dat een trekharmonica wisseltonig is. Bij het in en uit gaan van de balg heb je een andere toon onder dezelfde knop. Accordeons en trekharmonica´s heb je in vele soorten en maten daarom is het verstandig voor aanschaf eerst bij Quintus (of de docent) advies te vragen. Lees hier een uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:
• Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
• De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres