Vragen ?

Cello_1920x1080

Op Quintus kun je op iedere leeftijd, van 4 jaar tot en met 80 jaar, beginnen met celloles. Naast individuele en duo lessen vinden er ook met enige regelmaat groepslessen cello plaats waarin gewerkt wordt aan onder meer samenspel en improvisatie welke gepresenteerd worden in korte presentaties.
De groepen worden samengesteld naar leeftijd en niveau. Zo zijn er meerdere volwassen cello ensembles. Ook worden er regelmatig ensembles gevormd met andere instrumenten.

De cello heeft een belangrijke ondersteunende functie in de oude muziek, maar voor cello bestaat ook een enorm solorepertoire. Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat cello in deze tijd ook haar weg heeft gevonden naar de popmuziek. In de lessen wordt naast de basis-ontwikkeling rekening gehouden met de wensen van de cursist. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfforumlier op de website bij 'vragen/opmerkingen'.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:
• Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
• De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres