Vragen ?

Hoorn_1920x1080
De hoorn is één van de oudste blaasinstrumenten ter wereld. Heel vroeger blies men al op zijn verre voorouder, de dierhoorn, om verderop gelegen stammen van informatie te voorzien, of bijvoorbeeld bij de jacht! Tegenwoordig is de hoorn een volwaardig muziekinstrument en speelt deze een belangrijke rol in het orkest. Het is een koperen blaasinstrument dat in veel bezettingen gebruikt kan worden, zoals een harmonie- of symfonieorkest of bijvoorbeeld een blaaskwintet. Dit samenspelen met andere instrumenten is erg leuk! Tegenwoordig bestaan er ook kinderhoorns, deze zijn voor jonge kinderen makkelijker te hanteren dan de gewone waldhoorn.

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfformulier op de website bij 'vragen/opmerkingen'. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!


Goed om te weten:
  • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres