Vragen ?

Keyboard_1920x1080
KEYBOARD.... een orkest van anderhalve meter

Een gemiddeld keyboard heeft een lengte van ongeveer anderhalve meter. Toch kun je er in je eentje een complete band of zelf orkest op laten klinken, want alle bekende -en ook minder bekende- instrumenten zitten erin verwerkt. Ook kun je het spelen erop ondersteunen met ritmesecties en verassende achtergrondbegeleidingen.
Keyboardspelen is ook een toekomstgerichte manier om muziek te maken. Mocht je later over willen stappen op een ander toetsinstrument, bijvoorbeeld piano of orgel, dan is dat zonder meer mogelijk, Quintus gebruikt methodes die de overstap naadloos laat verlopen. Veel keyboarders spelen in allerlei muziekgroepen en bandjes en vormen dan de basis voor de hele groep. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres