Vragen ?

Klarinet_1920x1080
De klarinet is een houten blaasinstrument. Om geluid uit de klarinet te krijgen, maken we gebruik van een rietje. Rieten zijn er in vele soorten en maten te koop. Het is dan ook mogelijk om voor elke bespeler een aangepast riet kopen, zodat iedereen een klarinet kan leren bespelen: beginner of gevorderd en volwassen of kind (vanaf ongeveer 8 jaar). De grote omvang van het instrument geeft de bespeler de mogelijkheid om veel verschillende soorten muziek te maken. Naast klassieke muziek wordt de klarinet ook bespeeld in Jazz en filmmuziek terwijl bij Klezmer en andere wereldmuziek de klarinet ook vaak gebruikt wordt. Er is veel muziek geschreven voor het samenspelen met andere instrumenten en in harmonie- en symfonieorkesten speelt de klarinet een belangrijke rol.

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfforumlier op de website bij 'vragen/opmerkingen'. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres