Vragen ?

harp_500
De harp is één van de oudste instrumenten ter wereld en prachtig om te zien en te horen. Een harp bespeel je met twee handen en met acht vingertoppen. Daarmee kun je heel veel verschillende klanken maken.

Op de harp kun je diverse soorten muziek spelen. Van Iers tot Zuid-Amerikaans en van Klassiek tot Pop of Jazz. Kleuters beginnen met harpspelen op een troubadour-harp of kleuterharp. Ben je iets ouder - vanaf ongeveer 7 jaar – dan begin je of ga je verder op een Keltische of Ierse harp, deze zijn groter en hebben 34 snaren. Uiteraard is het voor volwassenen ook mogelijk nog harp te leren spelen. Een langgekoesterde wens? Kom dan naar Quintus!

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfformulier op de website bij 'vragen/opmerkingen'. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres