Vragen ?

Viool1
Een viool is een instrument waar je heel veel kanten mee op kan! Je kan een viool niet alleen heel makkelijk meenemen en dus samenspelen met wie je maar wilt. Je kan ook heel leuk heel veel soorten muziek spelen op een viool: klassiek, licht, jazz, volksmuziek (Iers, zigeuner en veel meer).

Samen muziek maken kan je eigenlijk al vanaf het begin! De strijkdocenten doen ook altijd hun best om iedereen bij het samenspel te betrekken. Je voelt al snel of een viool jouw instrument is. Probeer het uit tijdens het Open Huis of vraag een proefles aan via de administratie van Quintus.

Een instrument huren? Vermeld dit dan onderaan het inschrijfforumlier op de website bij 'vragen/opmerkingen'. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres