Vragen ?

Blokfluitleerlingen
Blokfluit spelen is voor mensen van jong tot oud een mooi muzikaal avontuur en ook geschikt om meerstemmige stukken mee te bespelen. Die stukken kunnen klassiek zijn maar je kunt er bjvoorbeeld ook popliedjes op spelen. Het is heerlijk om samen met andere instrumenten de blokfluit te spelen, hierbij voegt de blokfluit zijn mooie heldere klank toe.

In de lessen zoeken we samen naar wat voor jou goed en fijn is om te doen en gaan we zo snel mogelijk muziek en plezier maken.

Er zijn verschillende blokfluiten, zoals sopraan, alt, tenor of bas. De blokfluit ontleent zijn naam aan het blok in de kop van de fluit. Door deze kop wordt de lucht gebroken en ontstaat er een toon. De blokfluit wordt al eeuwenlang bespeeld en gebruikt om feestmuziek, kerkmuziek en kamermuziek te spelen. Ook in de 20e eeuw schreef men stukken voor blokfluit en blokfluitensemble.

Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

• Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
• De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres