Vragen ?

Bugel
De bugel (ook wel Flugelhorn genoemd) behoort evenals de trompet en cornet tot de klein koperen blaasinstrumenten en is een belangrijk instrument in de fanfareorkesten. De bugel is geheel conisch voorbij het ventielhuis en heeft ruimere bochten. Daardoor heeft een bugel een veel zachtere en rondere klank dan de trompet. De bugel is een ontwerp van Adolphe Sax, die ook de saxofoon ontwierp.

Klein koperen blaasinstrumenten zoals de bugel kunnen bespeeld worden vanaf ongeveer 7 à 8 jaar. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres