Vragen ?

Muziekatelier5
Spelen op instrumenten & werken met notenschrift

Wil je ontdekken welk muziekinstrument jij leuk vindt om te leren bespelen en die bij jou past? En wil je ook iets leren over notenschrift? Dan kun je bij deze startcursus van muziekdocent Annet van der Veen terecht!

In deze muziekcursus gaan kinderen samen lekker actief aan de slag met muziek: zingen, leren spelen op en kennismaken met allerlei instrumenten, bewegen op muziek, werken met muzieknotatie en luisteren naar muziek. In 10 lessen leren we muziekstukjes spelen vanaf verschillende soorten notenschrift. In twee lessen gaan we allerlei echte muziekinstrumenten uitproberen. Als afsluiting van de najaarscursus MuziekStart verzorgen we een optreden tijdens het Kerstmatinee. In het voorjaar staat de cursus MuziekStart nogmaals op het programma, dan sluiten we af met een optreden tijdens de Kinderpresentatiemiddag. Na de cursus mag je een instrument uitkiezen, waarop je een proefles krijgt.

MuziekStart is een cursus van 10 lessen van 50 minuten en is te volgen op woensdag bij Quintus IJsselmuiden en op donderdag bij Quintus Kampen. De cursus is bedoeld voor kinderen uit groep 3/4/5.

Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Goed om te weten:

· Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
· De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Even sfeer proeven? Bekijk dan dit filmpje!

Inschrijven

Tijden en locatie

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres