Vragen ?

Q-ties_1920x1080

Samen zingen is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond. Op zoek naar een kinderkoor in Kampen? Dan ben je bij kunstencentrum Quintus aan het juiste adres! Kinderkoor Q-ties repeteert wekelijks onder leiding van een inspirerende vakdocent. Je kunt op elk moment (online) instromen of weer opzeggen (één maand opzegtermijn).

Sinds het grote succes tijdens de Hanzedagen in 2017, heeft Quintus een eigen kinderkoor: de Q-ties! En deze jongens en meisjes zijn niet alleen schattig en leuk maar ook supervrolijk! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en hou je van zingen, dan kun je je iedere woensdagmiddag tussen 16.00 en 16.45 uur heerlijk uitleven bij de Q-ties. Het kinderkoor staat onder leiding van dirigente Nienke Kuijpers en zingt vrolijke, hippe songs in het Nederlands. Van nummers van Kinderen voor Kinderen tot musicalsongs en hier en daar een leuke popsong. Ook wordt er gewerkt aan presentatie en bewegen tijdens het zingen. Het kidskoor treedt natuurlijk ook regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens het Full Color Festival of Kerst in Oud Kampen. Dus hou je van zingen, zing lekker mee! Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Goed om te weten:

· Tussentijds instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
· De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatie

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres