Vragen ?

Zang_1920x1080
Zingen is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond. Op zoek naar zangles in Kampen? Dan ben je bij kunstencentrum Quintus aan het juiste adres! Je krijgt wekelijks of tweewekelijks les van een inspirerende vakdocent en kunt op elk moment (online) instromen of weer opzeggen (één maand opzegtermijn).

Bij klassieke zang leer je om je stem als een instrument te bespelen. De stemvorming is gebaseerd op de logopedie en gericht op het gebruik van de klassieke zangstem, waarmee je eenvoudiger ´moeilijke stukken´ kunt zingen. Het repertoire kan echt klassiek zijn, maar ook volksmuziek of musical. Afhankelijk van je voorkeur kun je je richten op lekker zingen in je koor of op solozang. Ook kun je een cursus koorscholing volgen of in een groepje van 5 of 6 mensen koorzanglessen nemen. Bij het zingen gaan we aan de slag om je stem beter te leren gebruiken, zodat je echt muziek kunt maken met je stem en er daardoor nog meer plezier in te krijgen. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma.

Zangdocente Ellen Schwantje geeft hier meer uitleg over je stem en de ontwikkeling daarvan!

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:
  • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres