Vragen ?

Zang_popmuziek2
Zingen is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond. Op zoek naar zangles in Kampen? Dan ben je bij kunstencentrum Quintus aan het juiste adres! Je krijgt wekelijks of tweewekelijks les van een inspirerende vakdocent en kunt op elk moment (online) instromen of weer opzeggen (één maand opzegtermijn).

Bij zang-lichte muziek leer je je eigen stem beter kennen en gebruiken. Voor deze richting zang worden er naast de beproefde technieken ook specifieke technieken voor de lichte muziek aangeleerd. Er wordt gewerkt aan een eigen persoonlijk geluid, want iedereen klinkt anders, en dat is goed! Alle stijlen kunnen gezongen worden: pop, rock, soul, blues, jazz, musical, Nederlandstalig, kleinkunst, enzovoort. Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan de beleving en de presentatie van een song. En aan het zingen door een microfoon. Zangles-lichte muziek is er voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor solozangers en koorzangers. Lees hier meer uitleg over ons muziekprogramma. Kijk hier voor een korte impressie van de cursus.

Het cursusjaar is opgebouwd uit 38 lesweken, bestaande uit individuele lessen en enkele muziekweken. Gedurende het jaar leer jij je instrument of stem beheersen, samenspelen, luisteren, improviseren, met zeggingskracht muziek maken en kennismaken met allerlei muziekstijlen. Bovendien zijn er optredens, workshops, excursies en online lesmogelijkheden. Hiermee kun jij je optimaal en vooral met veel plezier als muzikant ontwikkelen. Jouw belangstelling en mogelijkheden staan voorop!

Goed om te weten:

  • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
  • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres