Vragen ?

Mpingo_Kampen
In navolging van klarinetensemble Mpingo Zwolle (Mpingo Clarinet Choir, sinds januari 2020 spelend onder de vlag van Quintus), heeft Quintus ook voor Kampen een nieuw Mpingo klarinetensemble opgericht!

De naam Mpingo refereert aan de Mpingo-boom in Afrika. Van deze boom wordt de klarinet gemaakt. In het ensemble kunnen naast de bekende Besklarinet ook de Alt-, Bas- en Contrabasklarinet bespeeld worden. De wekelijkse repetities zijn op vrijdagochtend in Quintus. Het repertoire is heel divers van ‘Barok tot Rock’ en van ‘Polka tot Pop’. De muziek is laagdrempelig en bedoeld voor volwassen klarinettisten.

Kortom, speel je klarinet en wil je dit graag samen doen? Of heb je ooit klarinet gespeeld maar ligt het instrument nu ergens op zolder? Haal ‘m tevoorschijn, stof ‘m af en kom lekker meespelen! Twijfel je of het Mpingo klarinetensemble iets is voor jou, doe dan een keer geheel vrijblijvend mee met een repetitie (wel graag aanmelden hiervoor via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200).

Goed om te weten:

· Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk. Vraag de administratie naar de mogelijkheden.
· De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen/repetities.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *
of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres