Vragen ?

Avontura_2019
AvonTura is de muziektheatergroep volwassenen van Quintus. De groep komt iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij elkaar om te improviseren, creëren en repeteren. Tijdens deze avonden worden theater- en zangoefeningen gedaan en daarnaast wordt er toegewerkt naar optredens. Dit jaar helaas geen Kerst in Oud Kampen maar wél een eigen voorstelling. AvonTura wordt ook regelmatig gevraagd om tussendoor een optreden te verzorgen voor anderen.

AvonTura heeft de gewoonte om op improvisatiebasis voorstellingen en acts met elkaar te bedenken. Naast het theaterspel is zang een vast onderdeel in het lesprogramma. De theaterlessen en de regie van de optredens worden verzorgd door Mariëlle Koster. De zanglessen (om de week) worden verzorgd door Nienke Kuipers.

Naast het aanleren van de theatertechnieken tijdens de repetities, sta je dus regelmatig op een podium. In de breedste zin van het woord. Soms sta je op straat te spelen, dan weer in een theater of in een zaal. Theater spelen kan overal!

Wanneer je speelt bij AvonTura word je uitgedaagd met elkaar een act vorm te geven. Bij AvonTura ben je niet alleen de acteur tijdens een optreden maar krijg je ook volop de gelegenheid mee te denken en te helpen met de voorbereidingen. Het uitdenken van de juiste kostuums, het verzamelen van rekwisieten, het aankleden van de locatie, etc.

Het seizoen start in september, maar later instappen of een keer vrijblijvend komen kijken, is altijd mogelijk!

Inschrijven

Tijden en locatie

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres