Vragen ?

Masterclass Space and Flow
Ze heeft een indrukwekkend cv en ontwikkelde op basis van die ervaring zelfs een eigen bewegingstaal: Space and Flow. Dat is dan ook de naam van de energieke masterclass voor beginners/intermediate die Nina Funk tijdens de Summerschool bij Quintus zal geven! Een workshop waarbij we met floorwork elementen gaan spelen en de juiste techniek ervan onderzoeken. Hoe kun je jouw lichaam in de ruimte waarin je beweegt bewust waarnemen en ervaren om uiteindelijk met veel flow en plezier door de studio te dansen.

Over Nina
Nina Funk studeerde aan de ArtEZ dansacademie in Arnhem en verdiepte zich aan het Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance in Londen verder in de moderne dans. Als danser werkte zij met verschillende choreografen waaronder Wies Bloemen, Fleur Darkin, Lorenzo Borella en Adriaan Luteijn. Door het volgen van verschillende cursussen - waaronder de Gaga techniek vanuit de Batsheva Dance Company, workshops bij Hofesh Dance Company in Londen en Countertechnique Intensive‘s in Melbourne – is haar dansvisie nog verder verbreed, leerde zij het bewegend lichaam nog beter begrijpen en ontwikkelde Nina zelfs haar bewegingstaal ‘Space and Flow’. Daarnaast is ze gecertificeerd ‘Countertechnique’ docent.
Nina heeft een aantal jaren voor Introdans Interactie gewerkt en geeft nu onder andere les aan het MBO Rijn IJssel, de ArtEZ dansacademie, verschillende plekken in Nederland en in het buitenland. Verder is zij als choreograaf werkzaam voor o.a. Theater de Plaats en Cardiac Output: “Dansen, lesgeven en choreograferen: ze zijn alle drie belangrijk voor mij. In ieder deel vind ik creativiteit en uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen en mijn passie voor beweging met anderen te delen.”

Meer info over Nina Funk is te vinden op www.ninafunk.com.

Foto: Gleb Makhnev

N.B. I.v.m. de zomervakantie krijgt u op maandag 19 augustus bericht over uw aanmelding.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *


of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres