Vragen ?

LET OP: DEZE SUMMERSCHOOL WORKSHOP MUSICAL IS VOL. NIEUWE INSCHRIJVINGEN WORDEN GEPLAATST OP DE WACHTLIJST DIE WE GEBRUIKEN BIJ EVENTUELE ANNULERINGEN.

Ben jij verzot op musical en kun je eigenlijk nooit kiezen tussen zang of dans? Dan heb je geluk want tijdens de Quintus Summerschool geeft niemand minder dan Sanne de Velde Harsenhorst (o.a. bekend als prinses Fiona in de musical Shrek!) een workshop met zowel dans als zang (voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar).

Over Sanne
Sanne de Velde Harsenhorst is vanaf haar 5e jaar al bezig met musical. Tijdens haar middelbare school volgde ze de vooropleiding bij ‘Lucia Marthas Institute for performings Arts’ in Amsterdam en kreeg ze diverse zanglessen. In 2014 begon zij aan de Song & Dance Academie voor musicaltheater waar zij in juli 2017 haar diploma in ontvangst nam. Afgelopen jaren speelde Sanne in ‘Roodkapje de Musical’, ‘Hans & Grietje de Musical’ en ‘Pipo de Clown en de piratenprinses’ van Van Hoorne Entertainment. Op dit moment geeft Sanne les bij diverse zang- en dansscholen in Nederland. “Wat misschien nog leuk is om te vertellen: in juni 2019 heb ik in Kampen meegedaan aan de Musical Shrek van de Stadsgehoorzaal Kampen. Daarin mocht ik de rol van Prinses Fiona spelen. Dat was een geweldige ervaring!”, aldus Sanne.

Inschrijven
Wil jij samen met Sanne in deze workshop werken aan een bekende musicalhit? Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje en wie weet word jij een volgende, grote musicalster!

N.B. I.v.m. de zomervakantie krijgt u op maandag 19 augustus bericht over uw aanmelding.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 7,50

of
Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres