Vragen ?

Zeefdruk_je_eigen_tas_1920x1080
BALEN! VANWEGE UITSTEL VAN DE CORONAVERSOEPELINGEN MOETEN WE DEZE WORKSHOP VERPLAATSEN NAAR EEN NIEUWE DATUM. DE ANDERE MEIVAKANTIEWORKSHOPS GAAN BUITEN DOOR. ER IS NOG PLEK BIJ DE WORKSHOP FOTOGRAFEER & STYLE JE EIGEN REMBRANDTPORTRET 8-12 JAAR.

Tijdens deze creatieve workshop zeefdrukken in de meivakantie ga je aan de slag met een print, die je gaat drukken op een katoenen tas. Je mag kiezen uit een bestaand sjabloon én je ontwerpt zelf een sjabloon. De afbeelding bestaat uit twee kleuren die je na elkaar gaat drukken. Je leert ontwerpen, een raam belichten en het zeefdrukken zelf. Hoe leuk het is zie je hier.! Na afloop heb je je eigen, originele, bedrukte tas!

De workshop 'Zeefdruk je eigen tas' duurt twee uur. De prijs van 15 euro is inclusief materiaal, drinken en wat lekkers. Tip: houd rekening met je kleding of neem een schort mee: we werken met textielinkt en dat kan helaas niet meer uit je kleding worden gewassen.

Let op: deze cursus is onder voorbehoud van de op 12 mei geldende coronamaatregelen. Maar schrijf je gerust in! Mocht de cursus vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, dan zit je nergens aan vast.

Inschrijven

Tijden en locatie€ 15,00

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres