Vragen ?

Peuterdans_1920x1080
OEPS...DEZE WORKSHOP PEUTER- EN KLEUTERDANS ZIT AL VOL! NIEUWE AANMELDINGEN KOMEN OP EEN WACHTLIJST, DIE BIJ EVENTUELE ANNULERINGEN WORDT INGEZET. ER IS NOG WEL PLEK BIJ PEUTERDANS 2,5-4 JAAR>>

Peuters en kleuters kunnen in de meivakantie hun energie helemaal kwijt bij Quintus tijdens deze heerlijke (coronaproof!) workshop Peuter- en Kleuterdans! Jonge kinderen hebben een groot inlevingsvermogen en veel bewegingsenergie. Ze willen bewegen: draaien, zwaaien, dansen – kortom hun eigen bewegingsmogelijkheden ontdekken. Naast de motorische ontwikkeling worden ook de expressiviteit en muzikaliteit ontwikkeld en gestimuleerd. Deze peuterdans en kleuterdans workshop is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 3 en 5 jaar (of max. groep 1/2).

Als de coronamaatregelen het toelaten, dansen we binnen. Zo niet, kleed je dan warm aan want dan dansen we buiten in de tent. Koud? Welnee, met de warming-up zijn we binnen no-time op temperatuur. Schrijf je in en dans lekker mee!

Combineer met Peuter- en Kleuterkunst
De kosten voor deze workshop zijn 6 euro per kind. Wil je een hele ochtend plezier? Combineer deze workshop Peuter- en Kleuterdans dan met de workshop Peuter- en Kleuterkunst van 9.30-10.30 uur en betaal 10 euro per kind voor beide workshops. 

Ook leuk!
Voor de jongste peuters is er ook een workshop Peuterdans (2,5-4 jaar), kijk hier voor info>> 
's Middags zijn er voor de oudere kinderen van 8 t/m 12 jaar twee toffe workshops: 'Zeefdruk je eigen tas' en 'Style en fotografeer een Rembrandtportret'

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *
Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres