Vragen ?

Peuterkunst_1920x1080
OEPS...DEZE WORKSHOP PEUTER- EN KLEUTERKUNST ZIT AL VOL! NIEUWE AANMELDINGEN KOMEN OP EEN WACHTLIJST, DIE BIJ EVENTUELE ANNULERINGEN WORDT INGEZET.

Kom in de meivakantie experimenteren met kunst tijdens de peuter- en kleuterochtend bij Quintus! 

Peuterkunst en kleuterkunst ondersteunt de ontwikkeling van kinderen in de peuter/kleuterleeftijd en bereidt hen voor op een leven vol plezier en kansen om te leren! Tijdens deze workshop gaan de kinderen op speelse wijze onderzoeken, ontdekken, experimenteren en maken ze een mooi kunstwerk dat ze aan het einde van de ochtend ook mee naar huis mogen nemen. De kinderen kunnen samen met hun papa of mama, opa of oma (of andere (volwassen) begeleider/verzorger) aan de slag onder leiding van docente Dionne den Herder. 

Combineren met workshop Peuter- en Kleuterdans
De kosten voor deze workshop bedragen 6 euro per kind. Wil je een hele ochtend plezier? Combineer deze workshop dan met de dansworkshop Peuter- en Kleuterdans van 10.30 uur en betaal per kind 10 euro voor 2 workshops.

Ook leuk!
's Middags zijn er voor de oudere kinderen van 8 t/m 12 jaar twee toffe workshops: 'Zeefdruk je eigen tas' en 'Style en fotografeer een Rembrandtportret'

Inschrijven

Tijden en locaties
Tariefopties *
Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres