Vragen ?

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.

Agenda

01 mei - 01 oktober
Boeiende expositie met kunstwerken van onze cursisten tekenen, schilderen, glaskunst, keramiek en grafiek. Gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van ons gebouw: ma t/m vrij 9.00 - 22.00 uur.
15 mei - 05 juli
Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Doe mee met leuke gratis activitieiten zoals: graffiti, vloggen, beatboxen of freerunning. Locatie Cruyff Court Brunnepe. Iedere woensdag, donderdag en vrijdag zijn er gedurende die weken activiteiten.De culturele workshops worden o.a. verzorgd door Quintus. Mee info: sportpas.nl/kampen.
17 mei - 25 mei
In aansluiting op de landelijke WAK houdt Kampen in de week van 17 t/m 25 mei de Week van de Amateurkunst. Laat je inspireren door de diversiteit! De WAKK wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Kampen en de Provincie Overijssel. Twee onderdelen van het programma zijn uitgelicht in dit superleuke filmpje gemaakt door de provincie Overijssel!
Bekijk hier het programma!

25 mei 13:00 - 17:00
Vandaag is ons feestelijke Open Huis! Ontdek wat Quintus in petto heeft voor het nieuwe seizoen, doe mee met fijne workshops, geniet van optredens muziek, dans, theater en musical of laat je informeren door docenten. Gratis entree. 
Het programma barst uit z'n voegen van de inspirerende activiteiten: kijk hier voor meer info en het complete programmaoverzicht!
30 mei - 02 juni
Het is Hemelvaartvakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze verschillende locaties in Kampen en IJsselmuiden.
07 juni 19:00 - 21:00
Het jaarlijkse culinaire muziekfestijn met optredens van verschillende solisten en combo's. Er is wederom een wijn-, bier-, en kaasproeverij. Ook is er een stand met een saxofoonreparateur die gratis saxofoons van leerlingen nakijkt.
07 juni 19:30 - 20:30
De Bovenkerk is ditmaal het decor voor het jaarlijkse Kerkconcert. Op het programma optredens van gevorderde muziek- en zangleerlingen. De toegang is gratis.
08 juni - 10 juni
Het is Pinksteren! Daarom zijn er dit weekend geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
14 juni 19:00 - 20:00
De Jong Talentklas Quintus sluit het seizoen af met dit eindconcert in de Quintuszaal. Gratis toegang.
19 juni - 21 juni
Onze theatergroepen brengen diverse voorstellingen op de planken van de Quintuszaal. Meer informatie over tijden en inhoud volgt.
22 juni
Tijdens deze jaarlijkse eindvoorstelling in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal presenteert de dansafdeling van Quintus zich met prachtige choreografieën en coole moves. Binnenkort meer informatie over tijden en programma.
Kaarten zijn te bestellen via www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
22 juni
Met optredens van diverse popkoren, bandjes en combo's verleent Quintus ook dit jaar muzikale medewerking aan het leukste festival van Kampen! Publiekstrekkers zijn ook onze dans- en theateroptredens, optreden Klezmerensemble en de Quintus Kunstkramen met kinderworkshops! Binnenkort meer informatie.
24 juni - 25 juni
Muzikale presentatie van maar liefst 9 (!)  kandidaten voor het D-muziekexamen in de Quintuszaal. Belangstellenden van harte welkom, gratis entree. Tijden volgen nog!
24 juni - 06 juli
Quintus knalt! Twee muzikale weken boordevol projecten, workshops en andere inspirerende activiteiten. Voor cursisten en externe belangstellenden. Binnenkort meer informatie en het volledige programma.
27 juni 18:00 - 19:00
Na veel zwoegen en zweten is het tijd voor de beloning: de uitreiking van de diploma's! Tijdstip van uitreiking volgt nog!
28 juni 19:30 - 20:30
De Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 vormt het sfeervolle decor voor het jaarlijkse Barokconcert van Quintus. Er wordt door diverse Quintus-ensembles muziek uit de barok- en renaissanceperiode gespeeld en gezongen. Gratis entree.
04 juli 18:00 - 19:30
In een singer-songwriterachtige sfeer met semi-akoestische muziek presenteert onze popafdeling zich tijdens ‘Quintus Unplugged’. Gratis entree.
05 juli 19:00 - 20:00
Onze leerlingen viool, altviool en cello sluiten op spetterende wijze het cursusseizoen af. Meer dan honderd strijkers verzamelen zich deze avond in de Quintuszaal voor het Groot Strijkers Ensembleconcert! Gratis entree.
06 juli
De musicalgroepen van Quintus zijn te zien en te horen met een heerlijke voorstelling in De Stadsgehoorzaal. Binnenkort meer informatie!
10 juli 19:00 - 20:30
Aan de vooravond van de zomervakantie sluit Quintus het muzikale jaar af met de Einduitvoering in De Hoeksteen in IJsselmuiden. Gratis entree.
13 juli - 25 augustus
Het is zomervakantie! Daarom zijn de locaties van Quintus in Kampen en IJsselmuiden gesloten. Tip! In de laatste week van de zomervakantie zijn er wel toffe vakantie-activiteiten. Het volledige workshopprogramma van deze Summerschool, vind je hier>> 

Het nieuwe seizoen start op maandag 26 augustus 2019. Kijk hier voor de startdata van de verschillende afdelingen>>

OPEN HUIS
25 MEI

Kijken, meedoen en genieten
WEES WELKOM!
Lees hier het programma!