Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.

Agenda

20 maart - 16 mei
Natuurvereniging IJsseldelta organiseert, in samenwerking met Quintus, de online fotowedstrijd 'Lente in de IJsseldelta'. Meedoen kan in 3 categorieën (De Stad, Het Ommeland en Het Water) en via facebook en instagram. Mailen kan ook. Kijk hier voor alle info>> 
24 april 12:00 - 15:15
Musicalster Sanne de Velde Harsenhorst geeft op zaterdag 24 april bij Quintus een supertoffe Masterclass Musicalzang voor kinderen van 9+ en jongeren van 12+. De masterclass is gratis voor Quintusleerlingen. Andere deelnemers betalen 5 euro p.p. Meer informatie of inschrijven, kijk hier>>
01 mei - 16 mei
Het is meivakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Wel organiseren we vakantie-activiteiten voor kinderen: 

Workshop Peuterdans (2,5-4 jaar): 9.30 - 10.15 uur
Workshop Peuter- en Kleuterkunst (3-5 jaar): 9.30 - 10.30 uur
Workshop Peuter- en Kleuterdans (3-5 jaar): 10.30 - 11.15 uur
Workshop Zeefdruk je eigen tas (8-12 jaar): 13.30 - 15.30 uur
Workshop Style en fotografeer een Rembrandtportret (8-12 jaar): 13.30 - 15.00 uur 
12 mei 13:30 - 15:30
Tijdens deze creatieve workshop zeefdrukken in de meivakantie ga je aan de slag met een print, die je gaat drukken op een katoenen tas. Je mag kiezen uit een bestaand sjabloon én je ontwerpt zelf een sjabloon. De afbeelding bestaat uit twee kleuren die je na elkaar gaat drukken. Je leert ontwerpen, een raam belichten en het zeefdrukken zelf. Na afloop heb je je eigen, originele, bedrukte tas! Kijk hier voor meer info en/of aanmelden>>
12 mei 13:30 - 15:00
Kom in de meivakantie naar Quintus om een heus 'Rembrand-portret' te stylen en te fotograferen. Fotografe Ursula van de Bunte laat je zien hoe je kunt werken met mooi licht en bijzondere materialen zoals kragen van karton, inpakmateriaal, hoeden en meer. Trek donkere kleren aan, want deze workshop zal grotendeels gaan over styling. Hoe zorg je dat het eindresultaat spannend wordt en jij het perfecte plaatje maakt?! Zodra we het gevonden hebben leggen we dit vast met een spiegelreflex camera. Ook gaan jullie samen kijken naar Kunst, Rembrandt en van daaruit de portretten maken op de laptop zodat je meteen ziet wat er gebeurt. Aan het eind van de workshop krijg je jouw eigen portretfoto natuurlijk toegestuurd (per mail)! Meer informatie of aanmelden: kijk hier>>
22 mei - 24 mei
Het is Pinksteren! Daarom zijn er dit Pinksterweekend geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden.
24 mei 14:00 - 29 mei
Een bruisende week boordevol workshops, projecten, samenspellessen en andere muzikale activiteiten (gratis voor muziekleerlingen). Voor elke leeftijd en achtergrond is er een passend, leerzaam en leuk aanbod.
25 mei - 29 mei
De jaarlijkse Week van de Amateurkunst Kampen staat op het programma. Meer informatie volgt binnenkort. 
12 juni
Op zaterdag 12 juni organiseert Quintus het zesde Quintus Piano Festival met als thema 'Piano in beeld’. In verband met covid-19 zal het festival ditmaal deels digitaal verlopen. Hier lees je hoe je kunt deelnemen en vind je meer informatie over het programma. 
12 juni
Meer informatie volgt binnenkort
26 juni 10:00 - 16:00
Lift It Up, inspiratie en ontmoeting voor (koor)zangers en muzikanten uit alle kerken! Met inspirerende workshops van o.a. Reni & Elisa Krijgsman, Marloes van Ommen en Stephanie Bergman-Agteres. Kijk hier voor meer informatie.
10 juli - 22 augustus
Het is zomervakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Kijk hier voor eventuele vakantie-activiteiten.
20 augustus - 21 augustus
Het meest kleurrijke festival van de stad Kampen. Meer informatie volgt nog.