Vragen ?

Houtsnede3
OEI, DEZE WORKSHOP IS AL VOL! MAAR SCHRIJF JE GERUST IN. NIEUWE AANMELDINGEN KOMEN OP EEN WACHTLIJST DIE WORDT GEBRUIKT VOOR EVENTUELE ANNULERINGEN OF BIJ EEN VOLGENDE WORKSHOP.

In deze workshop maak je kennis met de oudste druktechniek: hoogdruk! Het is in principe de meest overzichtelijke manier van drukken. Uit een stuk hout worden delen weggehaald, gegutst of gesneden. De overgebleven (hogere) gedeelten worden met inkt ingerold en met behulp van een etspers afgedrukt.

Eerst kijken we samen naar de geschiedenis en ontwikkeling van hoogdruk. Daarbij worden diverse mogelijkheden gedemonstreerd. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een zwart-wit prent in een kleine oplage. Denk van tevoren vast na over een grafisch beeld waarmee je aan de slag wilt gaan. Deze workshop 'Kennismaken met houtsnede' wordt gegeven door kunstenaar/docent Geerten Sterk.

Inschrijven

Tijden en locatie

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.