Vragen ?

Zeefdruk2
OEI, DEZE WORKSHOP IS AL VOL! NIEUWE AANMELDINGEN KOMEN OP EEN WACHTLIJST DIE WORDT GEBRUIKT VOOR EVENTUELE ANNULERINGEN OF BIJ EEN VOLGENDE WORKSHOP. 

Zeefdrukken is een zogeheten doordruktechniek. Een zeefdrukraam werkt als eens soort sjabloon, maar dan wel een sjabloon waarmee je ook fijne details kunt afdrukken. Met behulp van een rakel druk je de inkt door de openingen van het zeefdrukraam en maak je een afdruk. Deze techniek kun je herhalen met verschillende kleuren en vormen die je naast elkaar en over elkaar heen afdrukt. De zeefdruktechniek wordt voornamelijk gebruikt voor het drukken in oplagen. De techniek leent zich ook goed voor het in verschillende (kleur)variaties afdrukken van jouw ontwerp. Deze workshop 'Kennismaken met zeefdruk' wordt gegeven door kunstenares/docente Amarins Yntema.

Inschrijven

Tijden en locatie

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.