Vragen ?

b_600_0_16777215_00_images_Muziek_logo_bach.jpg
Bach is jarig | gratis concerten in de stad
Op 24 & 25 maart opnieuw Bach in the Subways in Kampen!
Door de hele stad gratis mini concerten met de mooiste stukken van Bach op de leukste locaties.

Op 21 maart is het 333 jaar geleden dat J. S. Bach geboren is. Musici van over de hele wereld vieren Bach’s geboortedag met een eerbetoon en laten zijn muziek live horen op openbare plekken, om op deze manier hun gezamenlijke liefde voor Bach's muziek te delen en het publiek spontaan in aanraking te laten komen met deze prachtige klanken. Het idee om de muziek van Bach te spelen op openbare plekken komt van de Amerikaanse cellist Dale Henderson, die in 2010 begon met Bach in the Subway. Door in de metro en andere openbare plaatsen te spelen wilde Henderson Bach’s muziek toegankelijk maken voor iedereen. Mensen over de hele wereld zijn geinspireerd door zijn idee. Op 24 en 25 maart is er een nieuwe editie van Bach in the Subways in Kampen. Een uniek project!

Dit weekend zullen er op verschillende openbare plaatsen mensen verrast, ontroert en verwondert worden met de muziek van Bach. De muziek zal gespeeld worden door een professioneel ensemble en aangevuld worden door jonge musici en professionals uit Kampen en omgeving. Lees hier het programma!

Bach in the Subways is een initiatif van João Ramos Marta samen de Stadsgehoorzaal Kampen en Quintus Kampen.

Laten we de wereld mooier maken met muziek van Bach!

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.
article