Vragen ?

b_600_0_16777215_00_images_nieuws_foto_flyer_geen_toestemming.JPG
Het nieuwe seizoen is begonnen en dus staat Quintus Open voor de deur! Deze jaarlijkse open lesweken zijn voor jong én oud de ideale gelegenheid om gratis en vrijblijvend te snuffelen bij de verschillende cursussen, vragen te stellen aan docenten of gewoon een keertje te kijken of mee te doen. Van 10 t/m 15 september zijn de open lessen muziek, dans, theater en kindercursussen kunst & ambacht. Van 24 t/m 27 september zijn de open lessen kunst & ambacht voor volwassenen. 50-plussers opgelet! Quintus Open gaat van start met een bruisend (gratis!) middagprogramma voor 50-plussers op maandag 10 september van 13.00 tot 16.30 uur.

Muziek maken, zingen, dansen, toneel spelen, creatief bezig zijn: daar blijf je jong bij! Om 50-plussers te laten ervaren wat ons cursusaanbod hen te bieden heeft, organiseren we op maandag 10 september een bruisende en gratis 50+Startmiddag. Op het programma staan workshops theater, dans, Zing je fit en Zet je brein in beweging. Wie van zingen houdt, kan meedoen of een kijkje nemen bij het nieuwe Maandagmiddagkoor (klassiek) of Rock Oud Loud, het 50+ pop- en rockkoor van Quintus. Liefhebbers van kunst krijgen een rondleiding en uitleg langs de cursistenexpositie in ons sfeervolle gebouw. Opgave voor deze gratis middag is niet nodig. Schuif gewoon gezellig aan bij de koffie/thee vanaf 13.00 uur.

Alle leeftijden
Quintus Open is natuurlijk voor álle leeftijden een uitgelezen kans om eens te snuffelen bij lessen, vragen te stellen aan docenten en te ontdekken welke cursus van Quintus het beste bij je past! Van 10 t/m 15 september zijn er open lessen muziek, dans en theater voor alle leeftijden. Ook de kinderateliers tekenen, schilderen, bouwen, boetseren en mode beginnen deze week dus kinderen die belangstelling hebben, neem een kijkje! Kijk hier voor het uitgebreide programma. Kijk hier voor het programma-overzicht!

Kunst & Ambacht voor volwassenen
Vanaf 24 september start het seizoen van onze cursussen kunst & ambacht voor volwassenen. De open lessen van de afdeling Kunst & Ambacht zijn daarom van maandag 24 t/m donderdag 27 september vrij toegankelijk voor belangstellenden. Kijk hier voor het programma-overzicht.

Kijk voor achtergrondinformatie, filmpjes, leuke weetjes en het programma ook op www.echtwatvoorjou.nu!!!

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.
article