Vragen ?

b_600_0_16777215_00_images_Beeldend_Sculptuur-maken.jpeg
Dansen, creatief aan de slag, een muziekinstrument leren bespelen, op zangles, theater maken of eindelijk op schildercursus. Stel niet langer uit maar doe wat je altijd al wilde doen! Weinig tijd? Deze week start bij Quintus een nieuwe reeks korte herfstcursussen, met zowel nieuwkomers - waaronder Zing je fit! - als bestaande cursussen. Voor jong én oud.
Jong geleerd is oud gedaan, luidt het spreekwoord. Bij ‘Muziek op schoot’ geniet je met je baby, dreumes of peuter van leuke liedjes met spelletjes erbij. Binnen de kortste keren zing je een heel repertoire samen met je kind, kleinkind of oppaskindje. Muziek op Schoot start op woensdag 31 oktober in 2 leeftijdsgroepen van 10 maanden tot 4 jaar. De muzikale oriëntatie gaat verder via Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten (6 lessen, groep 1/2), Kennismaken met een muziekinstrument (5 lessen, alle leeftijden), Kindercursus klarinet (5 lessen, 6/7 jr). Bij ‘Op ontdekkingsreis met je harp’ leert je kind in 5 lessen hoe je vrolijke, spannende en gekke muziek kan maken op de harp.

Cursussen voor jongeren en volwassenen
Ook voor jongeren en volwassenen staat er van alles op het programma. Spiksplinternieuw is de cursus ‘Botanisch schilderen’. Je leert hoe je gedetailleerde delen van planten kunt tekenen en schilderen. Ook nieuw de workshop: ‘Scupltuur maken’, waarin je stapsgewijs je ruimtelijk idee gaat vormgeven. In de leeftijd van 12-17 of 17-25 jaar en al wat ervaring opgedaan met toneelspelen? Probeer dan ‘Werkplaats Theater’, waar je behalve met acteren ook aan de slag gaat met decor en kostuums. Bijzonder is de cursus ‘Midwinterhoorn blazen’ waarbij je kennis maakt met dit eeuwenoude instrument en je verdiept in de speeltechniek. Speciaal voor vrouwelijke blazers is de cursus ‘Klachtenvrij musiceren’, waarbij de aandacht ligt op het verbeteren en de bewustwording van de bekkenbodemfunctie. Verder is er nog een cursus Klarinet voor volwassenen, Groepszangles voor koorleden en de stem- en presentatietechniekcursus Druk je STEMpel. Benieuwd naar het totale aanbod? Kijk hier>>

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.
article
START KORTE HERFSTCURSUSSEN
NIEUW PROGRAMMA!
WAT WIL JIJ DOEN?
Schrijf je hier in!