Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_nieuws_Steurneus_van_Kampen_lancering1.jpg
Vandaag is de nieuwe app ‘Steurneus van Kampen’ gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd van groep (6)7/8. De app is de opvolger van het roemruchte Koffertje Kampen, een door wijlen Wim van ’t Oever in de jaren ’80 ontwikkelde educatieve rondwandeling door Kampen.

Steurneus van Kampen is bedoeld voor basisscholen maar ook door andere belangstellenden vrij te downloaden. Door het doen van spelletjes en opdrachten op diverse locaties in de stad, verdien je munten en los je uiteindelijk een belangrijke puzzel op die recht geeft op een heuse penning: de Steurneus van Kampen! Initiator Aart Kleijer werkte bij de totstandkoming van de app samen met leraar Jac Ruiten, Dick Westerink van Toerist Information, Reinier de Wit van Kampen and Beyond en Mariëlle van Zanten, netwerkcoördinator Kunst & Kind.

De app Steurneus van Kampen is met financiële ondersteuning uit het Nautisch Profiel, Kunst & Kind en de Rotary ontwikkeld. Downloaden van de app kan hier

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.