Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_nieuws_Annie_Jorna_Publieksprijs_2019.jpg
Het kunstwerk 'Takkewijf' heeft keramiekcursist Annie Jorna de Publieksprijs 2019 opgeleverd! Zij kreeg de prijs woensdagmiddag 25 september tijdens een feestelijke bijeenkomst uit handen van Eujin Jeon, winnaar van de publieksprijs 2018 en Quintusdirecteur Hendrik Jan Houtsma!

Sinds enkele maanden zijn de foyer en gangen van het gebouw van Quintus gevuld met inspirerende werken van cursisten glas, tekenen, schilderen, grafiek en keramiek. Opvallend onderdeel is de veelbesproken koppencollectie dat als een soort kettingreactie op een idee is ontstaan. Meer hierover lees je in dit artikel!
Het publiek mocht stemmen op een favoriet kunstwerk en daar is de afgelopen tijd volop gebruik van gemaakt. De koppen bleken ook onder de stemmers erg favoriet. Een ervan, het zogeheten 'Takkewijf' van cursiste Annie Jorna, kreeg de meeste stemmen. Annie Jorna: "Ik wist direct dat ik iets met wilgentakken wilde gaan doen. Zo is mijn kop van keramiek ontstaan." De expositie is nog tot 1 oktober gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Quintus. 

Foto onder: kunstwerk 'Takkewijf' van Annie Jorna

b_1329_1566_16777215_00_images_nieuws_Takkewijf.jpg

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.