Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_nieuws_cursusprogramma_2020-2021.jpg
‘Open Huis, gewoon bij je thuis’

Maak het bij Quintus! Dat is het motto voor het seizoen 2020-2021. Want kunst maak je met je handen, je hoofd en vanuit je hart. Het is een manier om jezelf te uiten en gelijkgestemden te ontmoeten. Het geeft ook plezier, schept ruimte in je hoofd, biedt ontspanning en ontwikkelt je creatieve talent. Wat wil jij dit seizoen maken?

Ons nieuwe cursusprogramma presenteren we jaarlijks tijdens het Open Huis, een middag met veel activiteiten, kijken, luisteren en genieten. Dit jaar doen we dat digitaal en coronaproof! We nemen je graag mee op een virtuele tour door ons programma. Een soort ‘Open Huis bij je thuis’. Als muzikale opening dit heerlijke Open Huis lied gemaakt door onze muziekdocenten. En blader hier vanuit je luie stoel door onze kakelverse jaarbrochure. Leuk weetje: op de cover staan vier trotse Quintuscursisten!

Nieuw
Voor seizoen 2020-2021 hebben we een inspirerend, leuk en leerzaam cursusprogramma samengesteld. Een combinatie van dat wat je live van ons gewend bent én een ‘Quintus@home’ mogelijkheid, vanuit de ervaringen die we de afgelopen maanden hebben opgedaan. Ben je niet in de gelegenheid om op locatie muziekles te volgen, woon je elders vanwege stage, zit je met je been in het gips of wil je gewoon les vanuit je eigen omgeving? Met Quintus@home krijg je online les van je muziekdocent (graag bij het inschrijven aangeven in het opmerkingenveld). Lekker makkelijk! En goed om te weten: naast muzieklessen ontwikkelen we ook voor de andere kunstvakken online cursussen. Dus houd deze site in de gaten!

Kortingen
Goed om te weten! Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor gezinskorting, cursuskorting, meedoenbon, inkomenskorting (ook als student!) en verenigingskorting (tot 50%!). Hier vind je de kortingen op een rij.

Tip
Wil je onze brochure met het nieuwe cursusprogramma per post ontvangen? Bel (038-3371200) of mail (info@quintuskampen.nl) ons en we sturen je een exemplaar. En om alvast in je agenda te zetten:
  • Summerschool van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus: workshops en activiteiten voor jong en oud!
  • Open lesweek zaterdag 12 t/m zaterdag 19 september: boordevol inspirerende activiteiten. 
Het programma voor de Summerschool en de Open Lesweek is volop in ontwikkeling. Binnenkort vind je hier meer informatie.

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.