Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus_Open_2020.jpg
Sfeer proeven, vragen stellen en ontdekken wat bij je past. Dat kan tijdens Quintus Open van 12 t/m 19 september, een inspirerende week boordevol open lessen muziek, zang, dans, theater, musical, kunst & ambacht. Hoogtepunt is de Muziekproeverij op zaterdag 19 september van 10.00 tot 13.00 uur waarbij alle muziekinstrumenten en zangmogelijkheden van Quintus te vinden zijn!

Snuffelen bij ateliers, een kijkje nemen bij lessen en repetities, gratis proeflessen aanvragen, toffe workshops volgen, vragen stellen aan docenten of gewoon sfeerproeven en vrijblijvend meedoen. Het kan allemaal tijdens Quintus Open. Snuffel hier tussen alle lessen en (korte) cursussen dans, theater, musical, kunst & ambacht, muziek of repetities van ensembles, koren, bandjes of combo's. Op de cursuspagina's vind je de dag en tijdstip van de les. Heb je een keuze gemaakt? Geef even door dat je komt kijken via info@quintuskampen.nl of telefonisch 038-3371200. Of kom voor aanvang van de les en meld je even bij de infobalie. Buiten de reguliere lessen om, zijn er nog enkele inspirerende activiteiten en optredens: lees hier het programma

Muziekproeverij
Wil jij op muziekles maar geeen idee welk instrument bij je past? Of heb je al een keuze gemaakt maar wil je meer weten over de inhoud van de les, kennismaken met docenten of instrumenten uitproberen? Kom dan zaterdag 19 september naar onze Muziekproeverij tussen 10.00 en 13.00 uur! Dit is het programmaoverzicht van de instrumenten met bijbehorende docenten. Kom langs op het tijdstip van jouw keuze en meld je even bij de infobalie. Niet in de gelegenheid om te komen tijdens de Muziekproeverij? Vraag dan een gratis proefles aan of neem contact op met onze infobalie via bovenstaand mailadres, telefoonnummer of persoonlijk in ons gebouw!

Kunst & Ambacht
De startdata van de meeste cursussen Kunst & Ambacht voor volwassenen zijn eind september. Vraag bij de infobalie naar de mogelijkheid van een gratis proefles. Het Kinderatelier Tekenen en Schilderen, het Kinderatelier Bouwen & Boetseren en het Jongerenatelier Tekenen & Schilderen zijn al wel gestart en zijn dus open voor een gratis proefles tijdens Quintus Open. Daarnaast zijn er nog enkele werkplaatsen en een inlooplessen. Kijk hier voor het overzicht!

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.