Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_Onderwijs_VO_1.jpg

In opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en in nauwe samenwerking met het Prins Bernhardfonds het Fonds voor Cultuurparticipatie de komende jaren het programma Cultuureducatie met Kwaliteit. Doel van het programma is om door middel van een landelijk samenhangende aanpak de kwaliteit van cultuureducatie in het onderwijs te vergroten door middel van de inzet van cultuureducatie in doorgaande leerlijnen en borging in het curriculum.
Quintus neemt als één van de negen gehonoreerde projecten samen met het VMBO van Scholengemeenschap Pieter Zandt deel aan dit gesubsidieerde programma en is daarbij tot inspiratieproject van het fonds benoemd. In nauwe samenwerking met de school worden vanuit Quintus samenhangende thematische activiteitendagen georganiseerd, passend bij de stroming waarin de leerlingen zich bevinden waarin alle kunstdisciplines een plek gaan krijgen en de reformatorische kaders worden gerespecteerd. Voor zowel docenten als leerlingen van het VMBO van het Pieter Zandt gaat een wereld open op het gebied van cultuureducatie. Omgekeerd kan geconstateerd worden dat ook binnen de reformatorische wereld een schat aan mogelijkheden ligt om cultuureducatie een plek te geven.

Meer informatie: stuur een mail naar m.vanzanten@quintuskampen.nl of bel 038 3371 200.