Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

In je element op de werkvloer Op de vraag wat een modern bedrijf nodig heeft aan menskracht zal voor alle bedrijven gelden dat een fysieke en mentale gezondheid de basis is voor duurzame inzetbaarheid. Het vitaal houden van medewerkers is een van de grote uitdagingen van bedrijven, zeker nu mensen langer moeten doorwerken en de werkdruk toeneemt. Hoe blijf je als organisatie aan zet?

Quintus ontwikkelt bedrijfstrainingen gebruikmakend van de kracht van kunst. De trainingen zijn gebaseerd op ervarend leren. Hoe maak je bij medewerkers competenties wakker, vergroot je het creatief vermogen en doorbreek je patronen en hoe zet je dit alles op een waardevolle manier in binnen je organisatie. Kortom, hoe zorg je voor een werknemer die in zijn element is? Binnen veranderprocessen zijn kunstzinnige werkvormen bij uitstek geschikt voor het aanboren van deze creatieve energie. En daarvoor ben je bij Quintus aan het juiste adres!

De trainingen worden gegeven door enthousiaste en professionele trainers en op maat gemaakt, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Dit kan in-company of bij Quintus.

Meer weten?
De contactpersoon is Annelies Dunning, a.dunning@quintuskampen.nl  / 038 33 71 200