Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Soms spelen er zaken waarmee je worstelt. Als medewerker bij een organisatie of als klant. Blijf daar niet mee zitten. Je kunt je verhaal namelijk kwijt bij een vertrouwenspersoon. Met de vertrouwenspersoon spreek je af hoe met de door jou verstrekte informatie wordt omgegaan. Uitgangspunt is dat alle informatie vertrouwelijk blijft. Bij Quintus is de vertrouwenspersoon Pauline Westen.

 

Pauline Westen klein

Onder ongewenste omgangsvormen verstaan we:

  1. Seksuele intimidatie (jij bepaalt wat je ongewenst vindt)
  2. Agressie en geweld
  3. Pesten
  4. Discriminatie  

Wat ik kan doen
Allereerst kun je bij mij je verhaal kwijt. Verder kan ik je, als je dat wilt, adviseren over:

  • hoe je met de pleger in gesprek kunt gaan
  • iemand die tussen jou en de pleger kan bemiddelen
  • iemand die corrigerend kan optreden.

In ernstige gevallen kan ik je helpen tegen iemand een formele klacht in te dienen. Als je last hebt van ongewenst gedrag, sta ik achter jou,
Anders gezegd: ik neem voor waar aan wat je mij vertelt en zal je op grond daarvan adviseren. Als je bij me langskomt, houd jij de regie, ik ben slechts adviseur en jij bepaalt dus uiteindelijk wat je wilt dat er gebeurt. En belangrijk is om te weten, dat ik geheimhoudingsverplichting heb en dat ik zonder jouw toestemming geen actie zal ondernemen.


Over Pauline
Ik ben al meer dan 25 jaar docent hobo bij Quintus en ken het kunstencentrum dus heel goed. Ik ben gecertificeerd coach en vind het een grote eer om vertrouwenspersoon te mogen zijn bij Quintus. Mensen helpen en muziekmaken zijn mijn grote passies. Ik spreek hierbij de hoop uit dat we samen ervoor kunnen zorgen dat Quintus een warme en veilige plek kan zijn voor zowel de medewerkers als de cursisten en hun ouders.

Telefoon: 06 53 29 84 78 (rechtstreeks nummer)
e-mail: vertrouwenspersoon@quintuskampen.nl


Klachtenformulier

Heb je een klacht, dan kun je ook gebruik maken van de Klachtenregeling Quintus. In dit document staat de klachtenprocedure omschreven.