Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Lees meer...

Quintus is het kunstencentrum voor Kampen, IJsselmuiden en de kernen. Onze programma’s dragen bij aan cultuurdeelname, (amateur)kunst, talentontwikkeling en cultuuronderwijs. We zijn actief binnen de domeinen vrije tijd, onderwijs, het amateurveld  en zorg & welzijn. We verzorgen cursussen, workshops, evenementen, concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, adviezen en faciliteiten. Dit doen we voor de inwoners, scholen, organisaties en bedrijven in de regio. Met dit alles willen we iedere Kampenaar de kans te geven kunst en cultuur te beleven, op een manier die plezier geeft en beklijft. Wij zien en horen van onze deelnemers dat kunst en cultuur hen verrijkt, inspireert, verrast, ontwikkelt en met elkaar verbindt.

De vrijetijds- en onderwijsprogramma’s voor muziek, dans, theater, kunst & ambacht dragen bij aan de ontwikkeling van persoonlijk en creatief talent voor alle leeftijden. Daarnaast draagt Quintus met andere programma’s bij aan de culturele en sociale leefomgeving en aan een plezierig vestigingsklimaat in de gemeente Kampen. Quintus doet dit vanuit een verbindende en aanjagende rol en met gebruikmaking van haar grote netwerk.

Onze docenten kijken waar ieders talenten kunnen groeien en bloeien. Zo kan iedere deelnemer zich vanuit zijn of haar creatieve kracht ontwikkelen. Plezier is de basis van dit alles. Daarnaast staat bij ons professionaliteit, ontwikkeling, gastvrijheid en samenwerking hoog in het vaandel. Niet voor niets komen onze deelnemers en partners graag terug bij  Quintus, waar alles onder één dak te vinden is. Quintus heeft een kernteam van 70 medewerkers dat samenwerkt met circa 80 ZZP-ers. We werken in Kampen en IJsselmuiden vanuit twee hoofdlocaties en in scholen, verder in de kernen (Wilsum en Kamperveen) en op straat.

Quintus is per direct op zoek naar:
 
culturele verbinder jongeren (m/v)
 
verbinder tussen jongeren, kunst en cultuur
 
circa 6 uur per week

 

Doel: door het inzetten van kunst en cultuur ben jij in staat jongeren op een positieve manier deel te laten nemen aan de maatschappij.

Taken: je organiseert met en voor jongeren passende activiteiten. Daarin begeleidt je hen ook. Verder bouw je aan een netwerk waar jongeren profijt van hebben.  Daarvoor onderhoudt je contact met de collega’s van Quintus, jongerenwerkers en coaches van Welzijn Kampen.

Profiel: je bent MBO of HBO-opgeleid als kunstvakdocent, CMV-er, sociaal werker, of evenementen- of artiestenspecialist. Je hebt affiniteit met kunst en cultuur en begrijpt de taal van de jongeren (12+). Je werkt graag met hen samen aan een resultaat waar zij trots op zijn.

Wat wij bieden

Een afwisselende opdracht voor 6 uur per week (circa 40 weken) in een omgeving waar het prettig werken is. Onze voorkeur gaat ernaar uit een Overeenkomst van Opdracht (ZZP) met elkaar aan te gaan. Een eventueel loondienstverband is bespreekbaar. Wij bieden een passende beloning op basis van ervaring en opleiding. Bij een loondienstverband in de schaal 6- 8, volgens de CAO Kunsteducatie.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Je motivatiebrief - inclusief CV – ontvangen we graag uiterlijk  maandag 26 april a.s. Stuur deze naar info@quintuskampen.nl. De gesprekken staan gepland in de week van 26 april. Voor inlichtingen over deze vacature kun je terecht bij Janneke te Velde, hoofd bedrijfsvoering. Telefoon 038 33 71 200. Een uitgebreid functieprofiel lees je hier.

Lees meer...
Quintus verzorgt regelmatig workshops en activiteiten op scholen, in de dorpskernen en diverse andere locaties in de stad. Hiervoor brengen we instrumenten, rekwisieten en allerhande materialen heen en weer. Dit werk wordt verzorgd door één van onze drie huismeesters. Door toename van onze activiteiten in en buiten ons pand, zijn we op zoek naar iemand die ons bij dit werk kan helpen en dan vooral de ritten in onze bus voor zijn of haar rekening wil nemen. Het betreft vrijwilligerswerk. 

Ben jij...

• ...in het bezit van een rijbewijs
• ...fysiek in staat om te tillen en te sjouwen
• ...oproepbaar voor af en toe een paar uurtjes (d.w.z. de afspraken worden van te voren gemaakt maar dat kan op lange of korte termijn zijn).
• ...in staat om je eigen weg te vinden in Kampen en omstreken
• ...klantvriendelijk, representatief én vind je het leuk om met verschillende mensen in aanraking te komen?

Dan is deze afwisselende vrijwilligersvacature écht iets voor jou!

Wij bieden jou...
• ...en prettige werkomgeving en samenwerking met gedreven en enthousiaste huismeesters
• ...een vrijwilligersvergoeding

Ben jij die potige chauffeur of chauffeuse die we zoeken? Meld je aan (of stel je vragen) bij Janneke te Velde, j.tevelde@quintuskampen.nl. Bellen mag ook: tel. 038-3371200.
We zoeken enthousiaste en betrokken mensen die willen helpen bij onze activiteiten. Wij hebben diverse taken in huis die uitgevoerd kunnen worden door vriendelijke, flexibele, gastvrije aanpakkers. De werktijden zijn op oproepbasis en altijd in goed overleg. Een opsomming van wat er zoal te doen is:
  • Keukenwerkzaamheden, gastheer/vrouw
  • Portier
  • Technische ondersteuning (licht en geluid) tijdens presentaties en voorstellingen
  • .........vul zelf maar in
Heb jij een paar uurtjes per maand over en ben je beschikbaar overdag (ook op zaterdag?) of in de avond?

Neem dan contact op met Janneke te Velde ( j.tevelde@quintuskampen.nl ).

Quintus biedt je een inspirerende werkomgeving, goede begeleiding en opleiding, een kleine vergoeding en gegarandeerd veel plezier!